Runaway

I've got my things packed
My favorite pillow
Got my sleeping bag
Climb out the window
All the pictures and pain
I've left behind
All the freedom and fame
I've gotta find
And I wonder
How long it'll take them to notice that I'm gone
And I wonder
How far it'll take me

Clear My Head

I don’t want to think about you anymore
I don’t want to think about you anymore
‘Cause you’ve been on my mind
For such an endless stretch of time
And I don’t want to think about you anymore

I’ve got to clear my head
Of everything you ever did
Of everything you ever said
I’ve got to clear my head
Of everything you ever did
Of everything you ever said

I don’t want to put my trust in anyone
I don’t want to put my trust in anyone
‘Cause nothing that I knew
Turned out to be true
And I don’t want to put my trust in anyone
 
I’ve got to clear my head
Of everything you ever did
Of everything you ever said
I’ve got to clear my head
Of everything you ever did
Of everything you ever said

.-.-.

Vet inte vad jag ska säga, vet inte vad jag ska göra. Vill bara glömma.

Allt är bara fel, knas och upp och ner.

Alla går på det falska leendet. Dock med dig kan jag säga som det är.

Och med dig behöver jag inte säga något för du läser mig nästan som en bok, du ser det i mina ögon. Ni betyder mycket för mig och er vill jag aldrig förlora.

Ni är mitt stöd i livet.

Älskar er!


torka av, på med avfettning, skrubba....

Määä xD

Idag var det inte något vidare med action i skolan. Tvättade av / torkade av alla blåa och gröna verktygsskåp i verkstan.
Och det var allt! Käkade Tacobuffé till lunch sen kunde vi gå hem! Känndes det lönt? Svar nej men det måste göras och någon måste göra det. I morgon börjar vi halv 10 härligt, lite sovmorgon iallafall =)

Annars idag vet jag inte vad som händer, kommer nog bli till att vara hemma om inte annat.

Borde iallafall ta och lägga in kläderna i garderoben, och när man ändå är igång med det kan man ju ändå gå igenom det och ta ut alla jobbetröjor som sak med till jobb på måndag! (Smart jag är (A) haha)


// Kita

Verkligen!?

Tja, att jag var rastlös igår skrev jag innan. Men jag slapp sitta hemma. Vid 10 tiden ringde Nisse och sade att hon och lassa var på G ut till mig för och snacka skit och ta en cigg. Sagt och gjort. Mötte upp dom vid Ica, stog och snackade ett tag sen skulle dom köra och möta Dan som också skulle komma?! När dom kört iväg för och möta honom kom han strax efter så han och jag satt och snacka tills dom kom tillbaka (det tog inte lång tid). Det bestämdes att det skulle bli kaffe hos Nisse, och jag hängde med för Dan lovade att köra mig hem ^^,

Det blev saft och kaffe drickande och kortspel och jag fullkonligt ägde i skitgubbe! Även negerpresident då jag kom 1 (president) eller 2.a :) Jag äger!

 Klockan gick och vi bara snackade skit. Lasse lämnade nån gång vid 2? tror jag. Vi andra satt och flabbade. Klockan gick och plöstligt blev den 5.

När jag skulle ut o röka på balkongen såg jag att det rök satan från en bil nere från parkeringen!! Inte nock med det det satt någon i bilen! Kan lova det blev fart på oss! När vi väl kommer ner knackar vi på rutan! Han i bilen vaknade till liv och öppnade dörren. Han var ikke svensk men snackade lite engelska. Tydligen hade han sovit i bilen med motorn i gång. Kylarvattnen var iprincip slut och fläkten knas. Men dock löste allting sig och vi gick lugnt upp i lägenheten igen!

Lade oss i sängen och bara chillade, jag somnade öven en liten stund. Vid halv 10 orkade jag knappt vara i sängen mer. Gick upp och rökade och så. Vid tio lite efter tio fick jag Dan till och köra mig hem ^^,

Och nu sitter jag bara här, har fått macka i magen och ska sätta mig och plugga lite teori snart.

Sista ridlektionen idag för denna terminen med.

Nej, nu gittar jag.

/ Kita

Varför gör du så här?

Kom hem från Nisse lite för ett tag sedan. Vi satt och snackade skit vid ankedammen, mysigt. Sen kom dansk förbi snackade skit med honom också sen hängde vi med honom. Fick träffa Ingemar, my och deras Lille idag, samt även pålack och maja. Var där ett tag innan nisse och jag smet hem till henne. Och mötes av nikkan och nea ^^, Dock smet dom ganska snart o bara jag o josse var kvar. Snackade lite mer strunt och vid 7 tänkte jag dra till bussen, men det fick jag inte för josse för hon tyckte att hennes pappa skulle köra mig hem!?

Ajja, sagt och gjort så hoppade vi alla 3 in i bilen.
Så nu sitter jag bara här och tänker, är rastlös men ändå trött.

Jaja, får se vad det blir.

Shoo!

// Kita

Mah!

Om ca 1 timme sticker jag iväg för och leka med Nisse =)

Suckers!

NISSE

Känns det lönt?

Dagen började med besök på Meigårds. Dock på vägen in glömde nog busschauffören att jagsatt på (jag var den enda på 241 alla andra åkte240 som låg strax bakom så han körde inte den väg han skulle inne i stan, men jag skulle av på bussstationen så vad brydde jag mig ?!  Efter det styrde jag kosen direkt mot kävlinge, kom till skolan, fatatde itne varför vi inte hade gått in, ok vi skulle inte ha Bo det hade han själv sagt med vi hade också blivit tillsagda att vi skulle ha en vikarie.
Men efter en lite stund smet vi ner till lärar rummet, ur matrin fick vi inte mycket information men Susanne kunde upplysa att vi inte hade någon vikarie istället för Bo och eftersom att det då bara skulle vara ca 40 min svenska idag och i morgon så var vi lediga. Så jag åkte dit för att få reda på att vi var lediga?!

Känns det lönt?

Så det fick bli tåget mot landskrona då jag missade torpa tåget. Väl i stan sitter man på en as knökfull 3.an som sen visade sig inte kunna köra. Så Fick springa till 1.an ist och hann precis med bussen hem.

Och nu sitter jag bara här och muppar och undrar vad fan som änder idag ?!

// Kita

Dart

Har inte skrivit sen i fredes! Skäms nästan fan. Här kommer lite updates!

Fredes: Skola som vanligt, dock var det ingen som orkade göra nått och inget hände, vi satt mest och flabbade skit! Pilla och jag suckade högt åt pågarna och deras val av samtalsämne och satte oss där ute ist och snackade. Slutade vid halv 12 och åkte rakt hem. Städade nedervåningen och sen bara slappade jag ^^,  Vid 19-19.30 tiden stack jag på fets i häljarp! Dock var där ingen jag kände utom värdinnan och hennes pojkvän, men efter ett tag kom det bekanta ansikten :)
Jag ska tydligen laga andy's moppe för 500:- och hånglade med Lotta?!  Låter bra xD haha

Lördes: Seg som ett as när jag vaknade men det var också allt, prima mådde jag i övrigt. Kollade på Formel 1 Gp kval mexico, innan Nisse ringde och sade att hon skulle komma. Och typ 10-15 min senare dök hon och Jonas upp. Vi flabbade massa skit sen bytade jag om och åkte med till stan. Jonas släppte av oss innan han stack hem och jag o nisse gick upp i lägenheten. Blev en massa snackade som alltid och vi var sjuukt rastlösa och ville hitta på något. Men varenda jävel verkade kolla på fotboll!!  Blev till sist att hennes far körde oss till tågstationen och vi stack till Helsingborg. Väl där hämtade Bettan och martin upp oss och vi stack till stattena dock blev vi inte långvariga där innan vi smet till Bk's parkering på Ättekulla för o möta upp Lasse. Smet inom statoil innan det blev ner till industriområdet. Bettan racade och Vann! Göttans!

Nisse och jag smet i väg för o mobba tobbe och macke + krippe. Nisse och jag lurade i dom att vi cyklat dit! Och dom gick på det xD Får väl se när dom fattar att så inte är fallet. Haha

Sen åkte vi till Ekeby för och kasta pil och vi som inte körde drack öl. Det var en ganska svårtförklarlig kväll där. Haha Men men. Lasse och Daniel körde oss hem. Ramla väl in vid 4 tiden?!  Somnade ganska fort gjorde vi med.

Söndag: Vaknade upp hos Nisse (var annars?! :P) Käkade frulle och sen bara slöade vi. Jag skulle egentligen iväg, men så blev inte fallet. Och varför är inget jag tar upp här. Sen jag kom hem har jag bara tagit det cool lugnt. Blidde trött och o vara där ute och hjälpa till med allt de möget x| blää. Blir inte att vara upp tidigt idag så det blir upp exta tidigt i morgon.

Ciao!
// Kita

Gokart!

Igår var vi och körde Gokart, bara min lilla klass (dock inte alla som skulle med) och jimmi + lärare(Lars).
Det Var skit skoj :D Drifta som tusan i kurvorna! Dock inte redigt det man ska göra om man vill ha en bra tid osv! Men men =P När vi kom tillbaka till skolan åt vi lunch sen fick vi reda på att vi fick sluta! Gött =)

GOKART

Idag var det dock inte mycket action i skolan! Inget alls skulle jag vilja säga. Ingen pallade haha. Så Pilla och jag satt mest och snackade skit mobbade pojkarna lite då och då med ^^  Sen bliev det smörgåstårta av någon anldening emn den var fylld med kött så det var inget för mig!  Slutade halv 12. Fick Kim att köra oss till stationen ^^ Tackar. Snackade mer skit, pilla och och ola. Sen hopp på tåget och hem!

Och sen jag kom hem har jag städat nedanvåningen ( dammsugat + tvättat golven bara) Funderar på att ta mig an mitt eget rum! Och så ganska troligt party ikväll =)


Shingeling!

// Kita

Nisse

Mjahaha. Nisse kom hit i dag. Hon cyklade hit lite efter 6 tiden. Sen gick vi ut och gick genom byn och halvvägs till billeberga. Gick en promenad på drygt 55 min. sen cyklade hon hem igen i denna blåsten! Gütt och snacka lite skit!

=)

// Kita

Nödvändigt?

Idag i skolan hände det fan inte mycket. Gjorde klart några frågon på samhällen sen nu är det klart, klar med den kursen.
Dock blev jag så jävla arg att jag kan skjuta läraren! Har inte varit mycket varken för kursen eller läraren man jag har ändå ansträngt mig, tänkte att ett  VG iallafall hade suttit fint. Och på vartenda prov har jag skrivit VG jag har varit på så gott som alla jävla lektioner. Och bara för att jag råkade sumpa 1 jävla prov får jag inte VG i betyg. Hans motivering var atrt det fattades poäng till ett  VG!  Hur jävla surt är inte det?!

Blir fan tokig!

Och svenskan var inte mycket heller. Dom andra fortsatte med filmen ( Hancock) menads jag satta mig vid en data och försökte plugga lite. Dock är det så jävla svettigt och varmt där inne att jag höll på och koka sönder!

Och nu när jag kom hem hoppades jag på att efter duschen, kunna hoppa på bussen till Stan och leka med Josse men hon var tydligen inte hemma ?!  Tack så mkt. Så nu sitter jag bara här och glor. Kul..

Ajja nu ska jag sluta gnälla och sura vidare!


// Kita


Använd rösten!

Varför tiga som kinesiska muren?

Vill veta, behöver veta och din tystnad gör det inte bättre!

Öppna munnen och prata med mig !

Shiet!

Vet att jag inte har skrivit på redigt länge !
Men jag har knappt suttit vid en data! Har bara blitt en massa bilderpå bilddagboken och inte mer !
Ska försöka skaprt att bättra mig!

Idag skrev jag sista provet (i skolan då) för iår. Massmedia i samhäll.

Ett par frågor till så är allt klart i svenskan med. Göttigt!

Idag efter skolan stack jag till Pappas jobb, tvättade min pärla och så. Sen smet nisse och jag till hennes fader, solade på balkongen och damsugade den.

Helgen vart ganska lugn. Fredes pluggade jag bara hemma, sen hjälpte jag mamma handla mat sen åkte jag till Nisse. Vi drack rödvin (JAG DRACK RÖDVIN!!) Sen kom Danne och Tom. Vi smet till Akro dock var vi inte där så länge innan vi stack till Tages! Dansade natten lång. Planerade in efterfest men sen sket vi i de, nisse var trött.

Dagen efter pnatade vi flaskor, köpte bröd och anats sånt där kul, men flyttade vi hennes soffa från hennes lägenhet till hennes pappa. Resten får ni uppdatera er på bilddagboken om för det blir för mycket att skriva!

Men kul har jag iallafall haft! :D


// Kita

Min Pärla <3

Pärlan <3

Har tvättat min pärla idag <3
Behövdes han vart skititg som fan! Sen kom Nisse, hon hjälpte mig putsa rutorna!
Sen smet vi hem till hennes far och chillade =)

// Kita

RSS 2.0