Manamana

Snart dax att bussa till stan, ska möta upp josse utanför Af sen ska vi lite andra ärenden innan vi ska till Center syd och nog sen vidare till borgeby och / eller bjärred.
Morsan fix ochså idag reda på att jag ligger 283 kr minus på kontot. Ibland är det inte bra att hon har tillgång till det =/
Men jag sade som det var i ett sms, Jag är alldeles för snäll. Jag hjälpte en vän inöd, det är det hon har lärt mig?

Får ju tillbaka dom, vet inte när men de spelar inte så stor roll, kanske får jag dom när jag som mest behöver dom?!

Iallafall, i lördes lekte jag med Nanna, vi spelade Wii var på Roadriders och byggde en lite fotostuido i köket senare ^^,
Tack för en trevlig dag nanna :)


Sen när jag kom hem blev det maud, sen kom Jippa, tobbe och josse och hämtade mig och vi stack till helsingborg.
Myckte trevligt! Snackade gamla minnen med Bettan, skaffade dörrkompisar på McD osv. Skoj var det ^^, hihi

Igår (söndag) var det inte mycket action, slöade mest. Lyckades dock få ut Matilda på en liten promenad :) Det var härligt !

Nu ska jag bara få tiden till att gå tills jag ska till bussen.


Hörs sen!

// Kita

miiin

Wosh!

Har ganska nyligen kommit hem, har lagt en macka i magen med.
Det vart snorkallt idag! Frös som ett as!!!

Jippa & tobbe kom och hämtade mig, o snäll som jag är tog jag med en 2 liters Fanta erotisk (exotika) hemmifrån som jag hittade. Blidde allmänt totalt flipp! Träffade även Madde med co. Naaajs !

Och och och!!

Bettan och martin! Det var tamejfan inte går! Fy fan vad sjukt skönt det var att snacka med dig igen gumman har saknat dig! Får ses snart igen!

O nu väntar jag bara på att Ipoden ska bli klar så jag kan slänga mig i sängen o lyssna på bra musik!


Hörs i morgon!


// Kita

Shiet!

Har inte uppdaterat på länge med det kan ha med att göa att denna veckan har jag bara kommit hem för att sova o knappt det.
Sen i tisdes(senaste uppd.) har följande hänt:


Onsdag: Dagen började i skolan (som vanligt) ganska dryg dag med det fick gå. Lyckades smita tidigare så jag kunde ta 14.48 bussen till lödde, och på den träffar jag Katta ^^  Hoppar av i lödde C där lämnar katta mig och jag går över vägen för att vänta på bussen till Bjärred. Väl där ser jag värsta creapy (stavning) snubben som sätter sig brevid mig på bänken, han flåsar, snackar med sig själv, fiser och är allmänt skum! Sen kom hampe och macke o hämtade mig, o vi drog till Neppan. (Dock förstod jag inte varför jag inte smet dit direkt?! Dum som ja e ibland) Där hängde vi ett tag sen åkte vi till flädie. Bytade skärm på bilen och hängde allmän med resten av folket. Sen tankade jag mattes bil för pengar jag inte har(övertrasserade snäll dom jag är), sen drog vi till malmö! Åkte runder o skrek på folk o bara flippade! Mai munk! Hahahaha sen kollade vi på streetrace o blev nästan anmälda för vandalisering! För att vi kastade sten i däck som ett roligt men ganske dumt tidsfördriv men vi snackade oss ur det (A) hihi. Sen drog vi vidare runder i malmö innan vi stack hem. ^^,


Torsdag: Denna dagen började som dom andra i skolan så klart, efter det blev det en likadan bussresa som dagen innan dock bara till borgeby och utan katta. Muppade hos tobbe ett tag sen som Macke och hämtade oss, muppade på neppan sen dök även hampe upp. Och lagom tills vi skulle smita till lödde kom krisse och frida. Kim och krippe hängde även med till Lödde.
In på Center syd bar det men kim och jag lyckades smita från pojkarna och smet till ZooAb dock stängde dom butiken framför näsan på oss, så vi kollade ifall willy's kunde tänka sig ha hundhalsband med ikke. Pågarna kom sen och hämtad oss. Kim och krippe stack till lund och hämtade den nya hunden och vi andra blidde kvar! Streetrace ju!

Vart en rolig kväll :) Katta kom även förbi och sade hej!
 
Och Krippe och kim var sjuuuukt snälla och körde mig hem!!! Tack som faaaan!!!!!!


Fredag: Försov mig, igen! Har aldrig hänt två gånger på en vecka! Sjukade mig dså jag hade noll lust att åka till skolan, käkade och duschade sen åkte jag in till stan. Hämtade mitt APU kontrakt, lämnade det hos pappa sen gick jag och lämnade kimsan's byxor. Efter det mötte jag upp josse, vi handlade energi dricka och fick visa leg! Haha, lite kewlt!

Sen cylkade vi till halvmånen och hängde sen hem till Josse. Muppade där tills hon skulle till sin mamma och då åkte jag hem. Dock så gick den inte därifrån den skulle men det gick bra ändå. väl hemma blidde det mat!
Och nu har jag skickat musik från min brors data till min, ska bränna lite så vi har i bilen ikväll! Streetrace idag igen!
Najs najs ! men nu måste jag börja bränna ! Ciao!



// Kita

Malmoe

Jisses vad duktig jag är! *INTE*

Försov mig idag! På dagen då jag hade sovmorgon ! Duktigt! Vaknade 09.20 och börjar 09.15!
Så jag sjukade mig o sket idag, istället smet jag till malmö och träffade Hampus, chillade mest sen kom danne. Totalt flipp!

Sen skulle hampe till Lomma, danne hängde på och de gjorde jag med dock fortsatte jag med bussen till landskrona.
Så Sjukt dryg buss! Men men ^^,

Var hemma en timme innan jag skulle iväg så hann andas lite och få en macka i magen innan det blide stallet =)

Nu sitter jag bara här, ska fixa lite musik och sånt o stryka massa kläder (har tvättat hela helgen, smällar man får ta när man inte är hemme vidare mycket o ingen annan vill för en gångs skull hjälpa en(tvättar alltid till dom andra)

Naj! Nu har jag inte mer tid att sitta här !

// xoxo Kita

Hammertime

Måndag:
Först var det skola, som vanligt 2 lektioner samhäll och svenska.
Efter det bar det av till den stora staden Malmö! Bussade mig sen bort till södervärn där hampe och matte hämtade mig. Vi smet bort till hampes nya lägenghet för o kolla in den och den var verkligen inte stor ! Jisses!
Efter det handlades det på Coop sen bort mot triangeln. Hampe skulle på nått möte så jag o matte satt o försökte roa oss bäst vi kunde, slutade med att han läste mitt samhällshäfte som jag ska ha prov i xD Snackade även lite skit.

När hampe kommit körde vi iväg. Sen blev det att vi lämnade han i malmö han hade lite saker att ta hand om o tyckte att jag kunde åka i förvåg med matte till bjärred.
Så det blidde en liten resa på Malmö -> Lomma -> bjärred -> borgeby, dricka kaffe hämta josse och tobbe -> bjärred -> mat för tobbe och matte -> flädie plocka dubb ur däck, bära brädor, sprika golv och ha allmänt kul :) sen flädie -> borgeby ->hem. Väl hemma var det mat som gällde, kom fram till när jag kom hem att jag hade glömt bort att äta dom närmaste 13 timmarna sen 7 i morse då jag åt en macka. Ikke bra det.


Tisdag: Försova mig, vaknade när jag skulle ha börjat och dessutom när jag skulle suttit och skrivit prov. Ikke bra. Men vad ska man göra ?!  Kanske blir en vända till malmö idag och ikväll är det iafl stallet som gäller :)

Ciao så länge !

//xoxo Kita

Iso. flädie

Här håller matte på att lägga isoleringen. Sen vart vi duktiga (matte jag och josse och spikade golvet =) )

Streetrace och promenad

Blidde streetrace igår, åkte med Macke, Hampe & Krisse. Redigt trevligt =) Krippe & kim vart där med^^
Inte så mycket att skriva om den saken ^^ bara spana på bilar och snacka skit :)

Idag, smet hem till Matilda innan, gjorde en inbakad fläta på henne efter hon duschat sen gick vi ut och gick en promenad genom byn. Gick slingan idag. Länge sedan man gick där =)

Har även plockat undan lite på rummet, ska se om jag dammsugar sen ochså samt ska försöka plugga lite svenska b, det hade behövts!

Men nu sak jag hämta lite dricka iallafall :)

Hej så länge !!


// xoxo Kita


P.s Du är söt! D.s

Kroppsdelar här & där

Fredag: När jag kom hem efter skolan var lillemannen redan kommen och i full fart på studsmattan. Han var överlycklig att ha något att studsa på. Sen tyckte han att vi skulle ha vattenkrig med dom nya vattenpistolerna. Han vann! (så klart ;P)

Vid 6 kom Totte och Juden på besök. Alltid trevligt ^^,
Klockan 20.00 lade vi oss i min bäddsoffa o glodde på Hockey :D
Sen ringde J och T & undrade om jag ville med på Streetrace. Jovisst då! Pågarna hängde med dom osså!

Blidde en mycket trevlig kväll förutom att det började regna. Då smet vi till L-krona och träffade D som äntligen är hemma igen! Har saknar dig som tusan vännen!

Kom hem till mig sen igen. Skulle ta en kopp kaffe med det blidde mackor istället och sen sov pågarna här, det blidde jäääävligt varmt då vi alla tre sov i min bäddsoffa och jag i mitten. (Jag hade alltid täcke iaf :D)
Lite kroppsdelar huller om buller men de esånt man får leva med :)



Vaknade ganska tidigt idag. Gick ner tog en morgon cigg sen vart det Kaffe!
Med kaffe och en cigg satt vi mest på altanen och snackade skit, och juden hoppade på studsmattan för han vart raslös =P

Vid halv 12 smet dom och jag hoppa in i duschen. Lökig om något var jag!
Och nu sitter jag bara här, och gör absolut ingetting!
Får se vad som händer idag.

Men nu ska jag nog ner o ta en macka eller nått.


// xoxo Kita

Juden & Totte
En väääldigt onykter bild på pågarna!
(Från Hbg-festivalen 08)

Nationellt!

Nationellt i Engelska B idag. Gick inte så vidare bra, känndes inte som det iallafall.
Idag har jag inte en anning vad som händer?!
Någon som vet?

Ring mig isåfall!

// xoxo Kita

Anna

GRATTIS TILL NOVA!
ANNA & PHILLE!

Igen!

olycka IGEN!

Mahahahha Igen xD

En snubbe som åker busen samtidigt som mig på morgnarna blev nästan påkörd av den ena bilen som krockade.



// xoxo Kita

Äntligen Händer Det Något !

Olycka
Från HD's Hemsida

Olycka 2
Från polisens hemsida


Bad Influence

Hur fan ska detta gå?

Blir så jävla stressad av det här!
Inte mitt lass att bära men det blir så iallafall!
Vill inte ! Hjälp!

// xoxo kita

Sista gången gratis.

Efter skolan igår åkte jag till stan för att leka med Josse och Tobbe :) Det vart skojjigt !

Tandläkarbesök 15.50. Tog inte alls lång tid, typ 20 min eller nått. Tandis plillade bort lite tandsten och lagade en lagning.Dessutom sista gången gratis. Från och med nästa år får man börja betala! Sen vart det rätt hem.
Skulle ju egentligen varit i helsingborg på fotboll men inga pengar, så jag tänkte trösta mig med Hockey när jag kom hem. Men Snäll som jag ÄR sket jag i det, för min pappa och bror var redan helt inne i hockeyn så jag lagade Wok istället så maten var lagom klar när hockeyn var slut. Snällt va?!

Och, efter många års av om och men och tjaj har jag ÄNTLIGEn fått en Studsmatta :D
Är sjukt glad! Ringde josse och berättade den glada nyheten! Ett par min senare kom mamma och Josse hem :)
Josse och jag hoppade massa studsmatta och kollade på Mamma Mia =)
Så sov hon här^^

Idag, Skoolan kallade. Vaknade vid 7. Sparkade upp josse med. Jag tog bussen 08.45 med riktning billeberga Tågstation och Josse bussen 08.53 men riktning hem till landskrona^^

Vi skulle Fotograferas idag med. Var inte redigt pep på det. Men men vad ska man göra?!

När jag kom hem sen gjorde jag lite lunch och sen har jag bara suttit här. Var dock ute och hoppade lite innan.
Fick hoppa med en handduk på fötterna men det hjälpte inte så jag ska hoppa senare. Solen tittat smått fram nu så den är väl torr snart!

Sen é de ridning ikväll :D

// xoxo Kita

studsmatta!

God Morgon

God morgon på er!
Jag har varit vaken i 35 min och uppe i 15 xD typ

Dax för skola, sen tandlä'karen sent i eftermiddag. Leka med JosLa en sväng om med. Uppdatering om helgen kommmer !



// xoxo Kita!


RSS 2.0